ARKANO guanya el primer torneig de Clash Royale

Divendres 19 de març vam gaudir de la fase final de la primera edició del torneig de Clash Royale del nostre Club.

Després d’uns classificatoris en els quals van participar més de 50 socis del club, aquest va ser el quadre que decidiria el campió del torneig:

Els vuitens de final van transcórrer amb certa celeritat, els atacs dels jugadors van predominar a les defenses i tots els enfrontaments van acabar 2 a 0 tret del de Pol contra Maruchi on Pol va aconseguir classificar-se en un partit ajustat (3 torres a 2) amb un arquetip de logbait amb MegaCaballero.

Els Quarts de finals van estar molt igualats. Vam viure algun dels enfrontaments més apassionants de la tarda, com el de Donmio i Pablomm. Tots ells es van decidir en el tercer partit i sobretot van servir per anar veient amb quines composicions es trobaven més còmodes els jugadors i anar perfilant les estratègies per les següents fases.  TheDachevi/Arkano i Donmio/Xerro serien les semifinals.

A les semifinals, Arkano i Donmio es van imposar per 2 a 0 als seus rivals i van avançar a la gran final, on el guanyador s’enduria les 2500 gemes de premi que hi havia al torneig.

La final, així com tota la fase final, es va poder seguir des del nostre canal de Youtube. Donmio va jugar variacions de decks amb el mortero durant tota la competició i va seguir amb aquesta estratègia per la final; en canvi Arkano, que havia jugat sobretot un bait de bola de foc, va sorprendre utilitzant diferents arquetips.

Finalment el campió de la primera edició del torneig de Clash Royale del Club Natació Sant Andreu  va ser Ismael la Torre “ARKANO”, a l’imposar-se per 3 a 1 a la gran final i demostrar que havia estat el millor jugador del club durant tota la competició.