Aprendre a través dels e-Sports

El Club Natació Sant Andreu i e-Dojo han establert un acord per a la creació d’una acadèmia d’e-sports. A més de l’ensenyament tècnic, l’objectiu és transmetre capacitats i competències necessàries per al món d’actual com són la creativitat, la comunicació, el treball en equip, la gestió de les emocions, l’adaptació al canvi, etc. I fer-ho a través de valors com la col·laboració, el lideratge, el respecte, la igualtat, però també la sana competició; valors imprescindibles tant als esports com al dia a dia.

Què són els e-Sports?

Els e-Sports són l’evolució digital dels esports tradicionals. Encara que hi ha punts que els diferencien, són moltes les coses que comparteixen i fins i tot amb les que conviuen. Per a poder competir en les millors condicions en els e-Sports cal estar en bona forma física i mental.

L’espai d’entrenament

Per poder dur a terme aquest projecte estem preparant les instal·lacions: un espai d’alt rendiment, una acadèmia d’e-Sports. Aquest espai és una zona de confiança en què els nens i nenes provaran i evolucionaran esportivament però també de manera personal. Un espai on compartiran amb altres companys la seva afició i on podran focalitzar-la d’una forma més adequada per poder compatibilitzar-ho amb altres tasques del dia a dia.

La proposta d’eDojo 

La proposta es basa en una activitat extraescolar d’un o dos dies a la setmana més un partit el cap de setmana.
Les disciplines que oferim són FortniteLeague of Legends i Rocket League, fent servir de referència les edats indicades en el sistema de classificació PEGI.

Els horaris: 

edojo-calendario-club-natacio-sant-andreu-cat

I les quotes mensuals:

• Socis: 1 dia (més partit) 43€/mes, 2 dies (més partit) 69€/mes
• No socis: 1 dia (més partit) 65€/mes, 2 dies (més partit) 89€/mes + Matrícula 65€
• Descomptes: 5% pagament 3 mesos per avançat, 10% pagament curs avançat, 10% germans

Els esports digitals i el seu futur

Els e-Sports, han demostrat no ser una moda passatgera, ja forma part de la vida quotidiana de molta gent, de la mateixa manera que l’esport tradicional. Han vingut per quedar-se. Hi ha un gran nombre d’aficionats, d’esportistes i moltes professions emergents derivades d’aquest innovador món.
Gràcies al fet que és un nou sector, les possibilitats de futur són moltes i variades. S’obren les portes a jugadors professionals, periodistes, legalistes, fisioterapeutes, locutors, dissenyadors… les possibilitats són molt àmplies i algunes encara difícils d’imaginar. eDojo és l’oportunitat de prendre contacte amb aquest món tant de manera amateur com professional i focalitzada.

Creiem que aquesta nova proposta és una oportunitat única perquè els nens i nenes tinguin un espai en què poder aprendre a gaudir de les seves aficions d’una forma responsable i segura, i fer-ho amb vosaltres, les famílies.