Els alevins, tercers de Catalunya!

WhatsApp Image 2019-02-03 at 19.13.26Els nedadors i nedadores de l’equip aleví s’han proclamat tercers de Catalunya a la classificació general per punts a les instal·lacions del CN Lloret de Mar. L’equiàs entrenat per Carlos Peña s’ha endut la copa de bronze empatat amb el CN Mataró. El guanyador del campionat català ha estat el CN Sabadell i el subcampió el CN Atlètic Barceloneta.

Aquest ha estat un campionat intens i satisfactori per l’equip del CNSA, ja que s’ha assolit una progressió col·lectiva molt important en piscina de 25 metres, a part de les medalles individuals i els millors registres personals que ha assolit cada nedador i cada nedadora.

WhatsApp Image 2019-02-01 at 10.39.43Aquest ha estat el segon repte important de la temporada, ja que el primer el vam viure a la piscina Pere Serrat amb motiu de l’Arena Swim Meeting. A partir d’ara es prepararan la temporada d’estiu competint en diverses etapes de la Lliga Catalana, la Copa Catalunya i el Campionat autonòmic i nacional com a tancament. El CNSA vol agrair a totes les persones que ho han fet possible: als pares i a les mares, delegades, tècnics, i als mateixos nedadors!

Moltes felicitats!

#SomSantAndreu

 

 

WhatsApp Image 2019-02-03 at 19.13.27