Alevins i fondistes, triomfadors impecables!

o2Els nedadors de l’equip aleví han aconseguit un conjunt d’èxits individuals i col·lectius al Campionat de Catalunya celebrat a Olot. Els andreuencs han disputat varies proves per batre els màxims millors registres. I així ha estat. Els de Carlos Peña han gaudit veient que l’esforç ha tingut la seva recompensa i encara han guanyat més ganes per afrontar els propers reptes.m1

D’altra banda, els nedadors especialitzats en la llarga distància han destacat a Mataró. Judith Navarro s’ha proclamat subcampiona júnior en els 5000 amb un temps de 58.29 i Claudia Giralt cinquena infantil en els 3.000 metres amb un temps de 35.58. A la mateixa posició va arribar Jordi Bosch als 5.000 amb 57.12 i Paula Gonzalez va ser novena júnior amb 63.45. El màster Josep Farré  es va proclamar campió d’Espanya de la categoria +70 en aquesta especialitat.

A part, dos representants absoluts del C.N. Sant Andreu, el Juanmi Rando i la Marta Gonzalez, van viatjar a Saragossa per competir amb molta intensitat. Els dos nedadors ho van fer especialment bé a les proves de velocitat; sobretot el Juanmi que es va endur el triomf general del Trofeu per la marca assolida als 50 esquena (25.89).

Moltes felicitats!

 

 

Deixa un comentari