Àfrica Zamorano: “Tinc moltes ganes de competir”

Àfrica Zamorano
Àfrica Zamorano

A falta de quatre dies perquè comenci el Campionat del Món Júnior a Singapur, la representant del Club Natació Sant Andreu, Àfrica Zamorano, ha explicat les sensacions que ha obtingut durant la concentració prèvia  a les instal·lacions del CAR de Sant Cugat.

Zamorano ha confessat les ganes que té de competir: “M’agrada molt la competició i des del Campionat d’Espanya (celebrat a mitjans de juliol) que no competeixo. Això comporta que tingui encara més ganes de disputar el Mundial”.  Ha explicat també que al CAR s’hi ha sentit molt a gust en tots els aspectes: “Als entrenaments em trobo còmode i ràpida, per això tinc tantes ganes de provar-me. A part, l’equip ajuda molt doncs hi ha bona mentalitat de cara a l’esdeveniment”.

Però la nedadora nascuda al 1998 s’ha mostrat prudent de cara als objectius. Ha explicat que no hi ha semifinals en aquest Campionat del Món i que, per tant, “haurà de donar-ho tot pel matí”. “Si tot surt bé”, ha dit, “intentaré rebaixar els meus registres competint contra les millors a les finals”.

Zamorano afronta el mundial amb optimisme doncs disputa tres proves individuals i un relleu: el 200 i el 400 estils, el 200 esquena i el 4×200 lliures. Diu que te ganes de veure el nivell que hi ha però tothom confia en les seves qualitats esportives. La polifacètica sempre ha sorprès. A partir del dimarts 25 d’agost veurem del que és capaç en aquesta ocasió.

Deixa un comentari