Àfrica Zamorano es penja el bronze

Zamorano durant els 400 estils
Zamorano durant els 400 estils

La nedadora del Club Natació Sant Andreu s’ha proclamat tercera d’Espanya als 400 estils i s’ha classificat a l’Europeu de Londres. En 200 lliures ha estat cinquena amb un temps de 2:01.58.

La segona jornada del Campionat d’Espanya de Natació ha estat descafeïnada d’emoció en l’àmbit general. Les actuacions andruenques, no obstant això, han estat carregades d’intensitat. Àfrica Zamorano ha tornat a protagonitzar la sessió de finals, qui s’ha penjat el bronze a la prova més esperada de l’Open de Sabadell: els 400 estils. Després que ahir assolís la classificació pels Jocs Olímpics, avui Zamorano s’ha consolidat com una de les millors ‘estilistes’ del país. Amb un temps de 4:41.39 ha arribat en tercer lloc, després de Mireia Belmonte i Maria Vilas i s’ha classificat al Campionat d’Europa, que se celebrarà el mes de maig a Londres. La nedadora del Club Natació Sant Andreu també ha disputat la final dels 200 lliures, sent cinquena amb uns bons però cansats 2:01.58.

Alba Guillamon, la figura més jove de l’entitat andreuenca (16 anys) ha disputat els 100 papallona i ha assolit el vuitè lloc amb un temps d’1:02.78. Juanmi Rando ha patit la desqualificació dels 50 esquena per sortida irregular després d’haver relliscat. Rando té la mirada fixada en l’hectòmetre, prova olímpica. El nedador buscarà la rebaixa d’aquesta mínima, per guanyar-se el bitllet a Río de Janeiro. 

Deixa un comentari