Activitats de natació 2021-2022

Obrim inscripcions per a les activitats de natació de la temporada 2021-2022.  Fins ara han tingut prioritat els cursetistes actuals i a partir d’avui activem els formularis per a nous alumnes:
Es comunicarà a les persones interessades per e-mail la confirmació de plaça per part del club i el termini de presentació d’un pagament únic mitjançant rebut domiciliat en els cursos anuals.
En els cursos mensuals el pagament es realitzarà a principis de cada mes, a partir de l’1/10/2021, també mitjançant rebut domiciliat.
A partir del 30 d’agost, la inscripció es realitzarà de forma presencial a les oficines del club lliurant fitxa d’inscripció i indicant l’horari desitjat.
Quant als cursos mensuals caldrà portar les dades bancàries per domiciliar els rebuts.
Inscripcions nous alumnes:
Un cop abonada i confirmada la plaça, no es retornaran els diners. Qualsevol canvi estarà subjecte a la disponibilitat de places.
En cas de devolució de rebut, s’aplicarà un recàrrec de 6,64 euros.
Les baixes s’hauran de notificar abans del dia 20 de cada mes i per escrit mitjançant formulari oficial del Club. Mentres no s’efectuï aquesta baixa per escrit, el Club Natació Sant Andreu entendrà que els serveis contractats o les activitats contractades són de plena satisfacció per part de l’usuari.
El no compliment d’aquestes normes, comportarà l’anul·lació de la inscripció.

INFORMACIÓ ACTIVITATS DE NATACIÓ 2021-2022