A les portes de la final Copa de la Reina!


20180217_130019L’equip de waterpolo femení s’ha quedat a les portes de la final de la Copa de la Reina, perdent a la semifinal davant de l’Astralpool CN Sabadell per la mínima (8-10).

Les noies de Javi Aznar han plantat cara durant tot el partit celebrat al CE Mediterrani i han fet preocupar (i molt) a les vallesanes. Tanmateix, l’últim quart ha estat decisiu i les andreuenques, tot i defensar la porteria d’una forma extraordinària i atacar constantment, no han pogut assolir la victòria.

Així doncs, el Club Natació Sant Andreu s’acomiada de la Copa de la Reina lluint uns partits més que dignes i demostrant el talent, l’esforç i la unió d’un equipàs!

 

#SomSantAndreu

 


Quarts de final: 

20180216_151523L’equip de waterpolo absolut femení ha superat el primer partit de la Copa de la Reina davant del CN Mataró (11-8) i es classifica a semis!

Demà a les 12.00h al CE Mediterrani viurem la semifinal d’aquesta emocionant Copa davant del CN Sabadell.

Felicitats equipàs!
#SomSantAndreu

 

Prèvia

A partir de demà l’equip de waterpolo absolut femení disputarà la XXII Copa de la Reina en el CE Mediterrani. Les jugadores de Javi Aznar estan preparades per afrontar un dels esdeveniments més importants de l’any i que més motivació comporta.
El conjunt andreuenc debutarà a les 15.00h a la piscina Josep Vallés davant del CN Mataró, un primer plat ambiciós però assequible. En el cas de victòria el CNSA disputarà la semifinal davant del guanyador entre el CN Sabadell i el CN Rubí dissabte a les 12.00h. La final se celebrarà diumenge a les 13.30h a la mateixa instal·lació.
Elles estan preparades i tenen moltes ganes de fer un pas paral·lel a la lliga espanyola tan extraordinària que estan realitzant.
Seguim!