A les portes de la final

IMG_20171012_133303El primer equip de waterpolo femení ha lluït una semifinal de la Supercopa d’Espanya impecable, ja que les jugadores andreuenques han plantat cara al Centre Natació Mataró en un partit absolutament igualat. Les noies de Javi Aznar han afrontat el partit amb una mentalitat guanyadora i amb ganes de trencar esquemes des de principi de temporada per oferir la seva millor versió.

No obstant això, la victòria s’ha decidit al darrer minut quan les maresmenques han marcat el vuitè gol. Amb un resultat definitiu de 8-7, les noies del Club Natació Sant Andreu s’han quedat a les portes de la classificació de la gran final de la Supercopa d’Espanya, un partit que disputarà el CN Sabadell i el CN Mataró a València el pròxim diumenge al migdia.

El CN Sant Andreu s’ha hagut d’acomiadar de la Supercopa d’Espanya amb una sensació agredolça, però amb un estat de forma i una mentalitat excepcional per començar la lliga espanyola amb resultats esperançadors. És un equip jove però ja es pot percebre la maduresa de les nostres jugadores. Ben segur que serà una gran temporada.