El waterpolo femení, sense límits!

Alejandra Aznar

Les jugadores de l’equip absolut han tornat a fer-se amb la victòria davant del WP Dos Hermanas amb un contundent 15-4. Les andreuenques s’han mostrat prudents però encertades en cada ocasió de gol a la Piscina Pere Serrat. El col·lectiu sevillà s’ha vist superat des del primer minut doncs veien que cada possibilitat de remuntada es desfeia quan les de Javi Aznar bombardejaven la porteria visitant. El tècnic andreuenc s’ha mostrat satisfet però prudent: “Seguir sumant punts a la lliga és molt positiu. Però encara tenim alguns defectes tàctics que hem de millorar. Ens centrarem en incidir en aquests aspectes defensius durant l’últim tram de lliga que ja estem vivint”. Amb aquest resultat, l’andreuenc femení es consolida tercer a la divisió d’honor femenina, a falta de cinc partits per tancar la lliga espanyola.

Eric Brugé
Erik Bruguë

D’altra banda, l’equip masculí ha rebut a la piscina Pere Serrat al C.N. Catalunya, qui s’ha imposat amb un ajustat 8-9. El matx ha estat emocionant i vibrant doncs no s’ha percebut la superioritat de cap col·lectiu fins el darrer instant. El derbi barceloní ha estat, una vegada més, una lliçó de talent i de qualitat del waterpolo en general. En aquesta ocasió, però, el desafortunat ha estat l’equip local doncs les bons llançaments realitzats i l’excel·lent tàctica de l’equip no ha estat suficient per sumar els tres punts desitjats. Se’ls ha endut el CN Catalunya marcant un gol als darrers minuts del partit. Tanmateix, la setmana que els es de Xavier Julià visiten al Sant Feliu i tindran l’oportunitat de tornar a sumar i guanyar posicions al rànquing espanyol o consolidar-se en la setena plaça. Endavant!