Subcampiones de la Copa Catalunya!

IMG_2692
Laura Roca frenant a Maica Garcia

El waterpolo femení absolut s’ha proclamat subcampió de la Copa Catalunya després de perdre contra el Sabadell. Amb un resultat de 16-4, l’equip de Javi Aznar ha patit un cop dur durant l’encontre, concretament a la segona part quan les jugadores s’han desmoralitzat entre l’esgotament i el previsible final.

Les esportistes de Nani Guiu han sortit a per totes, donant el màxim des del principi per desestabilitzar a les barcelonines. Ha començat ha golejar Judit Forca, de ben a prop i de vaselina. Maica Garcia ha col·locat el segon gol a pesar de tenir dues andreuenques a sobre. I el tercer de les vallesanes ha arribat inesperadament, per Jennifer Pareja des del lateral esquerra. Una situació que ha repetit a falta de 30 segons per finalitzar el primer quart. El desordre del Club Natació Sant Andreu i la llunyania constant respecte la portaria rival ha quedat reflectit en aquest primer quart, que s’ha tancat amb un pessimista 4-0.

Paula Crespí

Les de Javi Aznar han intentant girar la truita, conquistant el terreny a l’inici del segon quart. Marta Recio ha golejat després de molta insistència i tot seguit ho ha fet Helena Dalmases. Amb un provisional de 4-2 el panorama era més engrescador per l’afició barcelonina. Però la tercera diana de Jennifer Pareja ha tornat a desfer les esperances del Sant Andreu i amb 5-2, han arribat a la mitja part.

El tercer període s’ha convertit en un malson per les jugadores de Sant Andreu. El Sabadell ha crescut sense escrúpols, mostrant el seu potencial a cada jugada. Les de Javi Aznar, esgotades per la rapidesa de les de Nani Guiu, se’ls reduïen les ocasions de revertir el resultat. Maica Garcia, un dels pilars de l’equip vallesà, s’ha lluït durant aquest tram, doncs ha marcat només encetar el tercer període. Helena Lloret ha retallat distàncies, però ja eren lluny: els doblaven el resultat (6-3). Eli

Eli Gazulla
Eli Gazulla

Gazulla ha mostrat una aturada excepcional però la pilota, de corner, ha anat a les mans de les sabadellenques: Pareja no ha desaprofitat l’ocasió passant-la a M. Garcia, centrada i a prop de la portaria. Poc li ha costat encertar-la. Pocs segons més tard, penal crucial a favor del Sabadell, qui ha xutat oportunament Anni Espar. La seva germana, Clara, ho ha rematat a pocs segons de tancar aquest sentenciós tercer parcial.

El darrer tram ha estat un concert de gols de les actuals campiones d’Europa aprofitant el cansament de les rivals. Poc podien difuminar Paula Crespí i Mireia Guiral qui estaven constantment submergides per la força que mostraven les vallesanes. Clara Espar i Maica Garcia han marcat en menys d’un minut. Noelia Mora ha sorprès amb una diana des de gairebé mig camp però poc a servit ja que Anni Espar n’ha marcat tres de seguits. Ha tancat el Campionat Jennifer Pareja, que ha deixat el marcador definitivament amb 16-4.

Mireia Guiral

L’esquadra del Club Natació Sant Andreu era conscient de la dificultat del repte. Però intentar-ho i insistir-hi és la clau de l’èxit. Sempre que s’enfronten contra l’imperi vallesà es tiren a l’aigua amb l’objectiu de destrossar-lo. Saben que un dia caurà. Avui no ha pogut ser. No obstant això, la setmana que ve tenen un altra oportunitat amb motiu de la Supercopa d’Espanya. Potser aquesta ocasió serà la GRAN OPORTUNITAT.