La Jessica Vall es proclama quarta d’Europa

 

ATE_6829 (1)No ho tenia gens fàcil Jessica Vall a la final dels 100 braça en el Campionat d’Europa a Glasgow, ja que hi havia un altíssim nivell. Però com sempre Vall s’entrega al cent per cent a l’aigua per fer patir al màxim a les seves rivals. I una vegada més ho ha aconseguit: la nedadora andreuenca s’ha proclamat quarta d’Europa  amb uns magnífics 1:06.98.

Tanmateix la seva prova són els 200 braça, que disputarà demà les eliminatòries. Segur que tornarà a donar guerra. Felicitats crack!

I, d’altra banda,  el nedador Àlex Ramos s’ha proclamat cinquè en el 4×200 lliures formant part del quartet de la selecció espanyola amb un temps de 7:13.07, i una posta de 1:48.14 a Glasgow. ESPECTACULAR!

__________________________________________

Durant la sessió matinal del tercer dia del Campionat d’Europa, el quartet espanyol que ha disputat el relleu de 4×200 lliures s’ha classificat a la final amb el nostre nedador Alex Ramos. Amb un temps de 7:15.65 han assolit la vuitena millor marca i Ramos ha lluït uns espectaculars 1:48.76. Aquesta tarda els veurem disputar-la!IMG_5918

D’altra banda, la nedadora Àfrica Zamorano no ha pogut classificar-se a la semifinal dels 200 lliures. Amb un temps de 2:01.64 ha assolit el 27è lloc en el debut a Glasgow. Tanmateix el seu estil és l’esquena; disputarà els 100 demà i els 200 dimecres. A per totes crack!

A part, aquesta tarda veurem a la nedadora Jèssica Vall disputant la final dels 100 braça, en la qual podrà lluitar per les medalles entre les millors nedadores del continent. Podreu veure en directe la competició a Teledeporte a partur de les sis de la tarda.

Amuuuunt Sant Andreu!!

______________________________________________________

ATE_6739La nedadora JessicaVall s’ha classificat a la final del Campionat d’Europa en 100 braça amb la quarta millor marca (1:06.98).
Demà a la tarda la veurem en directe per Teledeporte.
A tope Xess!💪

 

 

 

______________________________________________________

La nedadora Lidon Muñoz ha estat desena en el Campionat d’Europa en 50 lliures. Amb un temps de 25.15 la Lidon ha lluït un excel·lent debut a Glasgow i ha pogut tenir bones sensacions de cara als 200 lliures que disputarà diumenge.ATE_8361

Demà serà el torn de la Jèssica Vall qui s’estrena amb els 100 braça. La competició començarà a les 10.30h (hora Barcelona) i serà retransmesa per Teledeporte.

_________________________________________________

El Campionat d’Europa de natació a Glasgow està a punt de començar i la representació del Club Natació Sant Andreu ja estan preparats per afrontar la competició més important de la temporada: la Jessica Vall, l’Africa Zamorano, la Lidon Muñoz, l’Albert Escrits i l’Alex Ramos acompanyats pel tècnic Jordi Jou disputaran a partir de divendres i fins dijous vinent aquest ambiciós europeu.

Foto de: Betevé
Foto de: Betevé

Després d’una dura temporada protagonitzada per moltes concentracions i stages (Tenerife, Font Romeu, Sierra Nevada, CAR de Sant Cugat, etc.) els esportistes tenen ganes d’afinar detalls i tirar-se a la piscina britànica per demostrar-se del que són capaços.

Els andreuencs han exposat als mitjans de comunicació quins son els objectius en aquesta cita: millorar les millors marques personals, un mèrit que els pot portar a assolir reptes espectaculars.

A partir d’aquest divendres el CN Sant Andreu (socis, esportistes, treballadors…) tindrà la mirada posada en Glasgow. MOLTA SORT CAMPIONS!

Timming (Hora Barcelona)

Timming (Hora Glasgow)