Els masters recuperen la confiança

CAMPIONAT DE CATALUNYA MÀSTER, JORNADA 10
CN SANT ANDREU 9 – CN L’HOSPITALET 5
Primera victòria de l’any per al Sant Andreu en el campionat màster, en un bon partit jugat a casa contra l’Hospitalet i que ha servit per treure’s el mal de gust de boca de la clara derrota de la setmana passada. L’equip ha recuperat bona part dels seus efectius, i això s’ha notat a l’aigua i també a la banqueta, oferint l’equip un bon to físic i un bon rendiment.

El partit ha començat bé pel que fa al joc, amb domini del partit i control general dels atacs estàtics: bona defensa posicional amb una bona pressió exterior, i moltes arribades a la porteria contrària amb múltiples ocasions. Malgrat això, paradoxalment, el primer quart ha acabat 0-1 gràcies a una acció aïllada en que un atacant visitant ha posat la pilota a l’escaire, mentre que els nostres fallaven oportunitats clares sense massa explicació.
El segon temps ha posat les coses al seu lloc i el Sant Andreu s’ha tret la pressió de sobre en el moment en què ha obtingut l’empat de la mà de Peña, amb un bon llençament exterior a l’escaire (1-1). A partir d’aquí el vendaval andreuenc s’ha desfermat i els gols han  anat arribant de forma paulatina: primer Encabo, que ha jugat el primer partit després de la seva recent paternitat, ha fet el 2-1 en una acció individual des de la boia marca de la casa; a continuació, Peña ha tornat a veure forat i ha posat el 3-1 acabant des de l’extrem bo; i tot seguit, un penal provocat per Encabo l’ha transformat Díaz en el 4-1 que deixava el partit enfilat. L’Hospi ha tingut temps de fer el 4-2 en la darrera acció del parcial, de penal, i amb aquests guarismes s’ha arribat al descans.
image2
El tercer temps ha estat definitiu per tancar el partit. Guiral ha estat alliberat de marcar a la boia i, més a prop de la porteria i forçant les sortides al contraatac, ha pogut marcar les diferències amb les seves sortides amb velocitat. Recuperat del tot de la lesió que no li ha permès jugar els darrers partits, ha brillat amb el seu nivell habitual. Un contraatac iniciat per Llordella ha acabat amb Guiral fent el 5-2. Un atac estàtic posterior ha permès Martínez fer el 6-2 amb un xut afortunat. I dues accions més de Guiral, la primera calcada a l’anterior amb un contraatac acadèmic, i la segona amb un xutàs a  l’escaire, han permès posar el marcador amb 7-2 i 8-2. De nou a les acaballes de la part els visitants, que ho han anat intentant, han pogut marcar i deixar el marcador en 8-3.
El darrer temps semblava de tràmit però els riberencs han fet dos gols consecutius en els primers minuts i això ha obligat al Sant Andreu a no perdre la concentració per evitar mals majors (8-5). Guzmán ha desbaratat des de la porteria dos intents clau per ajustar el marcador, i a la vegada, Encabo ha pogut tancar el partit amb un gran palmeig des del centre de l’atac (9-5).
La setmana vinent l’equip visitarà la piscina de Mediterrani, en un duel que es preveu apassionant.
Alineació: Rubén Llordella, RamonGuiral, Jordi Díaz, Ginés Alonso, Oscar Llano, Sergio Martínez, Albert Encabo, Marc Cruz, Guillem Bonamusa, Quim Font, Leo Senosiain, Carlos Gadea, David Peña, Marcos Guzmán, Oscar Ballesteros, Oscar Molina, José María Ballesteros i JJ Aymerich.
image1

Deixa un comentari