Eliminatòria superada!

IMG_1890El passat cap de setmana els jugadors de tennis van disputar l’eliminatòria corresponent a la Fase de Grups del Campionat d’Espanya per Equips, contra el CT Algezares de Múrcia. Es va celebrar al Fabra, fet que va comportar bones vibracions als nostres jugadors!

En Roger Bentanachs va resoldre el seu partit en dos sets 6-2/6-4 de forma còmode però amb incertesa al segon set.  D’altra banda, tant en Roger Jové com l’Adrià Vila van superar els seus contraris amb facilitat i sense cap dificultat. Van posar el 3 a 0 en l’eliminatòria amb dos contundents marcadors (6-0/6-0 i 6-0/6-1).

La segona ronda de partits posaven en joc el nostre número 2, l’Albert López, i el nostre número 5, Marc Padró.  Amb aquesta fase força encarada van acabar de resoldre l’eliminatòria al nostre favor amb dos resultats també contundents. 6-1/6-2  i 6-0/6-0 respectivament. I, per tant, ja decidits amb el 5-0 al nostre favor  no va ser necessari jugar els dobles.

Els tennistes del Club Natació Sant Andreu jugaran la següent eliminatòria contra el Gimnàstic de Tarragona a camp contrari.  En cas de superar aquesta, l’equip es classificaria per la Fase d’ascens a segona divisió.

 

Deixa un comentari