4ª JORNADA DE LLIGA CATALANA-ALEVINS CNSA

Aquest passat dissabte 20 de gener, els nostres alevins han competit en la 4a jornada de lliga a les instal·lacions del Club Natació Sabadell. S’ha competit en les proves de 100 braça, 100 papallona, 1500 lliures femení i relleus de 4×50 lliures masculí i 4×50 lliures femení.

En aquesta jornada ha estat novetat la prova de 1500 lliures femení. Primer cop que les nostres nedadores hi participen, una molt bona oportunitat per gestionar els ritmes de prova i per guanyar experiència com a nedadores. Els objectius de competició continuen centrats en els detalls (viratges, sortides, transicions…) i en l’actitud a l’hora d’afrontar les proves. Ha estat una jornada molt positiva que ha permès als nostres nedadors a mesurar-se amb ells mateixos i amb la resta de clubs per tal d’afrontar les següents setmanes d’entrenament amb nous objectius.

La valoració feta per  l’equip tècnic d’aquesta lliga va ser molt positiva. Els resultats de la rutina diària comencen a arribar i els nedadors comencen a assolir els objectius que es van marcar a principi de temporada, a poc a poc. Així tanquem una gran setmana i seguim treballant de cara a les properes competicions.