La lluitada victòria contra el Poble Nou

Erik Brugué
Erik Brugué

L’equip de waterpolo masculí és conscient de que la lliga ja està arribant al final i han d’explotar les seves qualitats al màxim a cada partit per escalar posicions i classificar-se al play off.

Durant la jornada celebrada a la Sant Jordi i disputada conta el C.N. Poble Nou s’ha percebut l’ambició de l’equip andreuenc. Tot i així ha estat una victòria extremadament lluitada en la que els de Sant Martí no ho han posat fàcil doncs era el decantador per la classificació a la Lliga i la disputa per la play off.

Amb parcials absolutament ajustats (2-3/3-3/1-2/4-3) l’emoció ha desembocat en un resultat satisfactori: amb 10-11 l’equip de Xavier Julià s’endú tres punts que posiciona al Club Natació Sant Andreu sisè de la lliga empatat amb el C.N. Barcelona. D’aquesta manera, confirmen la bona trajectòria dels darrers partits doncs han assolit quatre victòries dels cinc enfrontaments més recents. Gràcies al màxim golejador, Erik Brugué i la solidesa de la defensa, l’equip remunta i assoleix uns esperançadors 26 punts. Ara, però, hauran de conservar aquest magnífic estat de forma durant els tres partits restants: contra el Mataró, el Barceloneta i Mediterrani.

Deixa un comentari