2a jornada de la Lliga benjamina i prebenjamina

Aquest cap de setmana s’ha celebrat la segona jornada de lliga benjamina i prebenjamina on els 53 esportistes més petits de la secció han saltat a competir per segon cop aquesta temporada.

Els prebenjamins més petits han competit un 25m crol, on han buscat picar molt fort de peus i respirar molt poques vegades. Respecte als prebenjamins grans, aquests han nedat 50m crol i 50m braça, on han intentat nedar el més ràpid possible amb poques braçades i intentar fer el més ràpid possible els viratges i la sortida. D’altra banda, els benjamins han nedat 100m papallona (els grans), 50m papallona (els petits) i 100m esquena (tots), on han continuat destacant amb els subaquàtics i el batut de peus i, a més a més, han buscat controlar la intensitat de la primera part de la prova per arribar amb forces a la segona part.

Totes les categories han acabat la jornada amb la prova de relleu on, una vegada més, han nedat al màxim i han demostrat que tenen un gran esperit d’equip. L’equip tècnic està molt content amb la feina dels més petits i molt agraït amb l’ajuda de les delegades!