El Sant Andreu a les portes de la final

Rafael Saboya

La semifinal de la Supercopa d’Espanya de waterpolo masculí ha estat molt dura pel Club Natació Sant Andreu, ja que els ha superat el CN Sabadell amb un resultat amarg de 6-10, tot i les bones jugades encertades, la cohesió de la defensa i l’atreviment en els atacs.

Els nois de Dani Ballart s’han entregat al cent per cent durant aquest intens encontre, però un inici dificultós (primer quart 1-4), ha repercutit en el ritme del partit, que ha estat plantejat com una possible remuntada. Han arribat al descans amb un optimista 4-6, apreciant a un CN Sant Andreu fort i amb ganes de retallar encara més distàncies mentre el col·lectiu vallesà es desinflava a poc a poc.

Aquesta esperançadora dinàmica ha estat present en el tercer quart, consolidant encara més la defensa andreuenca i tancant-lo en 5-7. Però ha estat en el darrer tram quan el CN Sabadell ha aprofitat un parell d’errors del rival per augmentar la diferència de gols i apoderar-se del títol de finalista de la Supercopa d’Espanya.

Dani Ballart ha reconegut que avui els seus jugadors no han tingut el millor dia i podrien haver competit millor. Tanmateix, el tècnic té molt clar com afrontar la lliga espanyola, a partir de la setmana vinent: “Sé des de fa temps que estem anant en bona direcció, i per això intentarem donar la sorpresa des del primer partit de lliga”.

Així doncs, dissabte vinent comença la competició espanyola de veritat. El Club Natació Sant Andreu està preparat per afrontar-la amb la màxima motivació i ilusió, ja que cada vegada l’equip està més preparat per superar reptes d’aquesta magnitud.