​Montserrat t’espera!

exclusivo-de-viator-acceso-a-primera-hora-a-montserrat-in-barcelona-283782Com sabràs, ja només queden tres dies per a la 36a edició de la pujada a peu a Montserrat i tu hi formaràs part! El Club Natació Sant Andreu ja ho té tot a punt i organitzat per convertir la nit del 19 de maig en una experiència inoblidable i absolutament reconfortant.

 

Si és la primera vegada que la fas, segurament estaràs nerviós i potser dubtes de si podràs acabar-la. Però has de saber que el ritme no és ràpid i que els nostres guies estaran al principi i al final del grup perquè ningú es perdi. A part, els nostres voluntaris ens seguiran amb furgonetes on portaran menjar, beguda i les nostres motxilles. A cada avituallament ens els trobarem i si algú prefereix interrompre l’excursió, ells es responsabilitzaran de portar-te a una estació de tren o seguir en la seva furgoneta (depenent de l’hora).

 

Però si ja has pujat a Montserrat a peu amb nosaltres, sabràs perfectament com funciona, i que és una caminada on podràs conèixer a molta gent, descobrir molts racons de les diferents localitats que tracem i gaudir a cada instant.

 

Tanmateix, et recomanem alguns consells:

•   Descansa les màximes hores possibles aquesta setmana. Si pots, fes una migdiada divendres a la tarda.

•   Durant el mateix divendres alimenta’t bé: Menja pasta, arròs o patata però sense salses ni cap aliment indigest.

•   Hidrata’t molt durant els dies anteriors

•   No facis sobreesforços ni dijous ni divendres.

•   Durant la cursa gaudiu dels paisatges, de les xerrades, de les olors…

•   Mentalitzeu-vos que serà una nit extraordinària!

 

A part, et recordem que hauries de portar motxilla, sabatilles de recanvi, un parell de mitjons de recanvi, barretes, gels energètics, tiretes, soparlot o frontal, cremes fregadores, cantimplora, capelina i calçat adient.

 

També has de saber que podràs guanyar una motxilla esportiva plena de productes del CNSA penjant a l’Instagram una foto ben original i divertida capturada durant l’excursió i afegint #SomSantAndreu i #NocturnaMontserrat.

 

Des del Club Natació Sant Andreu et desitgem que visquis la millor nit de la teva vida. T’hi esperem divendres a les 18:45h!

 

Per a més informació http://www.cnsantandreu.com/36a-pujada-a-montserrat/

RECORDA:

TU POTS ACONSEGUIR TOT EL QUE ET PLANTEGIS!