Presentació

La secció de la social és un sector del club dirigit directament al soci que ofereix un conjunt de serveis i l’organització d’activitats dins i fora del club. Aquest àmbit és un dels més rellevants doncs engloba esports com la petanca, la canastra i el tennis taula en els quals hi participen centenars de socis freqüentment.social

El seu objectiu és estar a disposició d’ells per dur a terme una excel·lent organització i administració d’aquestes especialitats i crear-ne de noves segons les necessitats i les inquietuds dels integrants. Les activitats realitzades estan dirigides a totes les edats i tipus de soci (aficionat a l’oci, a l’esport, etc).

Però la secció vol anar una mica més enllà i per això incentiva diverses activitats durant l’any.

Els més emblemàtics són la Cursa oficial de Sant Andreu del Palomar, la pujada a Peu a Montserrat i el concurs d’arrossos (qui fa la millor paella?) Tanmateix, també fem concursos i tallers per a nens i nenes, així com una xocolatada nadalenca!

D’altra banda, la secció social també neix amb la intenció de crear una excel·lent cultura de club i unir a les persones que fan ús de les instal·lacions per “fer pinya” i que, per tant, el soci se senti plenament a gust amb l’entorn.

És per això que aquesta secció pretén estar a prop del soci, per escoltar-lo i estudiar les seves propostes, suggeriments i valoracions. En general, la finalitat del sector és convertir la rutina del soci al club en una de les millors experiències dels integrants del Club Natació Sant Andreu.

 

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin