Els màsters tanquen l’any amb victòria

ATE_1039CAMPIONAT DE CATALUNYA MÀSTER, JORNADA 7
CN SANT ANDREU 13 – CN SANT ADRIÀ A 4

El Sant Andreu no ha tingut problemes per obtenir la victòria en el darrer partit de l’any jugat a la piscina municipal contra el Sant Adrià A, un dels equips de la zona baixa de la classificació.
El partit ha començat amb una diferència clara entre els dos equips pel que fa a l’encert de cara a porteria. Així, amb un inici fulgurant, l’equip s’ha posat amb un clar 3-0 que s’ha transformat en 4-1 al final de la primera part.
En la segona part les diferències s’han eixamplat i amb un nou parcial de 4-1 s’ha arribat al descans amb 8-2 i un avantatge que semblava suficient per no haver de patir pel resultat. El més destacat d’aquest parcial ha estat el penal transformat per Bonamusa, que inaugurava així el seu compte golejador aquesta temporada. I també el gol marcat de vaselina per l’exandreuenc Ferrer-Flamarich, defensant els colors dels del Besòs.
En el tercer temps la intensitat ha decaigut i les prestacions atacants dels dos equips s’han igualat relativament. Així, amb dos gols per banda, s’ha arribat al final de la part amb 10-4.
En el darrer quart Guzmán ha abaixat la persiana i el Sant Adrià no ha vist més porteria. Per contra, el Sant Andreu ha arrodonit el resultat amb tres gols més, amb repetició anotadora de Bonamusa, i el partit ha acabat sense angoixes.
Després de les vacances de Nadal tornaran els duels agònics contra els habitants de les primeres posicions. El Sant Andreu es jugarà la seva continuïtat en aquesta zona i ho farà en primer lloc visitant la complicada piscina de Molins de Rei el dijous dia 10 de gener.

Alineació: Marcos Guzmán, Ramon Guiral, Sergio Martínez, Ginés Alonso, Ander Pastor, Guillem Bonamusa, David Peña, Albert Encabo, Javi Aguilar, Javi Belmonte, Marc Cruz, Vicenç Pascual, José María Ballesteros.