Derrota a semifinals de la Supercopa d’Espanya

L’equip femení del CN Sant Andreu va jugar ahir la semifinal de la Supercopa d’Espanya a Can Llong cedint davant del CN Mataró per 8-7. Va ser un partit molt igualat en què les nostres van dominar el partit en la primera part, van deixar la trobada empatada a 4 al descans i van entrar a l’últim quart per davant en el marcador (5-6) després d’un gol de Paula Crespí a 46 segons de finalitzar el tercer període. Tanmateix, les del maresme van fer un parcial final de 3-1 que va donar el tomb al marcador i ens deixava fora de la final de dissabte contra el CN Sabadell.

CN Mataró: Derenty, Vicente (1), Lloret (3), Gual (2), Games (1), González, Cambray, Nogué, Bach, Bernabé, Anni Espar (1) i Bertrán.

CN Sant Andreu: Sánchez, Olivé, Mora, Abellán (1), Gisela Farré, Hernández, Luque, Rubio, Prieto (1), Palacio (2), Crespí (1) i Aznar (2).