Patrocinadors

Patrocinadors del Club

AIGÜES DE BARCELONA

A Aigües de Barcelona, tenim una raó de ser que va més enllà de prestar un servei excel·lent i gestionar de manera responsable un recurs tan vital com és l’aigua. Per això, tenim clar el nostre propòsit:  Amb l’impuls de l’aigua, canviem el futur. Treballem per a les persones fent de les ciutats un millor lloc per viure.

INSTITUTS ODONTOLÒGICS

A Instituts Odontològics som part del teu benestar. Sabem com n’és d’important tenir cura de tu mateix/a i de la teva salut. Tenir el control del teu benestar és gratificant.

Per això, des del 1988 t’acompanyem, perquè sentis que la salut de la teva boca ja no és una preocupació sinó una part important del teu benestar general, que et permet aconseguir grans coses a la teva vida.

CREDIPISO

Credipiso és una empresa tramitadora hipotecària i la seva tasca és conèixer totes les entitats bancàries i els seus productes a nivell hipotecari per poder adequar a cada client el producte que més els convingui.

El seu equip és una barreja d’experiència i joventut, amb una trajectòria de 20 anys en el mercat hipotecari per aconseguir la casa dels teus somnis de manera fàcil, àgil i transparent.

LUANVI

Luanvi és una empresa valenciana amb una àmplia trajectòria en patrocinis esportius de primer nivell.

L’esport està de moda i passa per uns dels millors moments.
Motivem, promovem i facilitam la pràctica de l’exercici a esportistes, i no esportistes, oferint eines que ajudin a millorar el seu desenvolupament creant experiències que promoguin la passió per l’esport.

ODECLAS

El 2010 i després d’una exitosa carrera esportiva com a nedadora professional, Javiera Salcedo va crear la firma esportiva Odeclás.

La seva completa formació en disseny de moda i patronatge unida als seus amplis èxits esportius han convertit Javiera en una autèntica experta del medi aquàtic.

TECHNOGYM

Technogym és una empresa italiana especialitzada en dissenyar i fabricar equipament d’entrenament i wellness de primera qualitat per a centres esportius.

La seva gamma de productes inclou des de màquines de cardio i pes lliure fins a solucions de connexió i programació d’entrenaments personalitzats. L’empresa es va fundar l’any 1983 i actualment està present en més de 100 països.

FRISAR ESPORTS

Botiga especialitzada en articles de natació i running, distribuïdora de les millors marques del sector.

Frisar Esports destaca per oferir un producte de qualitat i una atenció excel·lent. Treballen amb marques com Arena, Speedo, Head, Odeclas i On Running, entre d’altres.