Esports

Panorama_cnsa_1La temporada de frontó és curta ja que comença al març i finalitza al juny amb un campionat social de lliga tot i que també es disputa un campionat durant la festa Major. Els jugadors varien segons el moment de la temporada. És una secció molt dinàmica on els mateix protagonistes queden a les instal·lacions del club per jugar. Aquest any es va realitzar un homenatge a Adolfo Justicia amb l’entrega d’una placa commemorativa. Us podeu apuntar a Secretaria social de dilluns a divendres d’onze a una. Els dimarts i dijous també, de quatre a vuit del vespre. Els organitzadors són el Pascual i Sergio!
_MG_4051

El futbol sala del Club Natació Sant Andreu va néixer fa vint anys i ara és tractat com un esport social, on el més important és passar-s’ho bé amb els amics tot i que exigeix un cert grau de compromís.

L’actual Lliga de Futbol Sala es troba a la segona volta del campionat i finalitzarà abans de Setmana Santa. Posteriorment començarà el Campionat de Copa de 2015. Aquesta activitat acabarà al juny amb el sopar de Futbol Sala. Aprofitarem el sopar per realitzar l’entrega de trofeus  als equips guanyadors i jugadors de la temporada.

D’altra banda, pel futbol sala és important la Supercopa, posada en marxa l’any passat. Consisteix en que el guanyador de la Lliga anterior i el guanyador de la copa 2014  jugaran aquesta eliminatòria en un  partit final.

La Lliga i la Copa estan obertes a tots els socis del Club majors de 30 anys. Cal dir que la normativa permet que cada equip disposi d’un màxim de 2 a 3 jugadors d’entre 22 i 29 anys.

Tots els jugadors interessats que no tenen equip, poden apuntar-se a la carpeta “Futbol Sala” situada a l’entrada del Club. El coordinador de la secció es posarà en contacte amb les persones inscrites en aquesta carpeta i  a Secretaria social de dilluns a divendres d’onze a una. Els dimarts i dijous també de quatre a vuit del vespre.

Però si ens centrem en l’actualitat del futbol sala podrem observar que és molt atractiva: Hi ha nou equips diferents a les instal·lacions del Sant Andreu i, cada setmana tots els equips juguen algun partit. Tanmateix, els jugadors s’entrenen mitjançant diverses maneres: la carrera a peu, peses al gimnàs i els entrenaments de futbol.

Balconitis. Xtema Mendoza delegat i jugador , C. Sellabona, Nil Sellabona, V Endrino, J.Figueras, E.Sànchez, J.Terron i M. Morales.
Balconitis

Balconitis

Tramuntana Xavi Planella delegat i jugador, A. Paradell,C.Figueras,Ricard Paradell,A.Sansegundo, Oriol Bascuñana, Jose de la Fuente, Joan Ocaña, J. Villalon i R. Morey
Tramuntana

Tramuntana

Antmotion Jordi Aguilar delegat i jugador, Fco. Cervilla, J. Solsona. V.Guzman, G.Montes, J.Boza, Alex Ortega i Adrià López.
Antmotion

Antmotion

Barcelonés Mario Serrano delegat i jugador, S.Orodea, J.Salinas, Fran Toboso,D.Cardenas,Marc Fernandez,A.Roig, Adriá Cabeza i J.Ayguasenosa.
Barcelonés

Barcelonés

Itaca Joan Cots delegat i jugador, C.Liébana, G.Cabezas, J.Luque, D.Asensio, A.Solé, F.Dominguez,Oriol Torres i David Pacheco.
Itaca

Itaca

Newteam Joan C. López delegat i jugador, C.Visa, J.C. Sánchez, Daniel Domingo, David Domingo, A.Martin, A.Balletbó, J.Aguilar,A.Fatjo i C.Gil.
Newteam

Newteam

Natació Xavier Riera delegat i jugador, V.Ferrer, Jordi Florensa, O.Cabra, J.Vila, G.Nieto, A.López  i J.Galindo.
Natació

Natació

Marley Rafa Tejada delegat i jugador, J.Garcia, J.Garcia Martin, A. López,E. Rovira, F.X Vallribera, D.Rodriguez, L-Rodriguez i R.Castaño.
Marley

Marley

Els Taurons Joaquin Julian delegat i jugador, D.Sánchez, A.Gimenez, David Gimenez, A.Pajares,D.Rodriguez,O.Allue, Mar Padró,Josep Gil i S.Leon.
Els taurons

Els taurons

La secció de muntanya actualment no existeix al Club, però animem a tots als socis i sòcies a que s'ajuntin per anar a còrrer i caminar per les muntanyes de Barcelona.

Us podeu organitzar a la Secretaria Social de dilluns a divendres d’onze a una i els dimarts i dijous també de quatre a vuit del vespre.

027 (1)

El tennis taula disposa d'unes amplies instal·lacions al nou edifici, on es reuneixen jugadors de tots el nivells. Aquest esport celebra un campionat social durant la temporada i al novembre es disputa el Trofeu de la Festa Major. D'altra banda, la major importància recau en  la lliga de tennis taula, des del setembre fins al maig, on els esportistes andreuencs lluiten contra l’Agrupació Congrés, els Lluisos d’Horta, i  el Tennis Taula Sant Andreu  A, B i C.

Us podeu apuntar a Secretaria Social de dilluns a divendres d’onze a una i els dimarts i dijous de quatre a vuit del vespre.

DSC07492
Els jugadors de petanca són uns referents al Club, ja qué és una de les activitats més antigues de l'entitat. A part de jugar-hi cada setmana, se celebra el campionat social de primavera, el campionat de la Festa Major al desembre i la melé de cada diumenge. A part, s'organitzen melés especials:
  • La nadalenca: hi ha premis relacionat amb el Nadal per a tots els participants
  • La melé del formatge: regalen aquest aliment als cinc primers classificats
  • La melé per parelles: s’ofereixen premis per a les cinc primeres parelles.
  • Us podeu apuntar a Secretaria social de dilluns a divendres d’onze a una i els dimarts i dijous de quatre a vuit del vespre.
petanca-640x400
padelRA continuació, trobareu tota la informació de la lliga de pàdel:
    Lliga Masculina
     Lliga Femenina 
     Lliga Mixte