Extraordinària victòria dels màsters!

WhatsApp Image 2017-10-20 at 00.21.40(1)CAMPIONAT DE CATALUNYA MÀSTER, JORNADA 2
CN SANT ANDREU 12 – CN PREMIÀ 3

El Sant Andreu ha sumat avui la segona victòria de la temporada en derrotar el Premià de forma tan clara com sorprenent, donat que els del Maresme acostumen a ser un rival temible i sempre perillós. En el partit s’ha vist el debut de la nova incorporació Ander Pastor, que ha tingut una brillant actuació.
Abans del matx s’ha guardat un minut de silenci en memòria de Beni Ronda, jugador mític de l’esquadra andreuenca que va fer els seus darrers gols en el món del waterpolo defensant els colors del Sant Andreu màster. El seu traspàs ha deixat la institució orfe del capità del primer ascens a Divisió d’Honor i del primer jugador del club que va defensar els colors de la selecció estatal.

Entrats en matèria, el Sant Andreu ha començat el partit força fort, amb empenta atacant i clarividència defensiva. La zona per 3 permetia tenir relativament controlat el seu boia, sense dubte l’home més perillós, però afavoria el llançament exterior. Mentre passaven els minuts l’equip ha estavellat fins a tres pilotes al pal i semblava que els astres giraven en contra. Però finalment Pastor ha pogut inaugurar el marcador des de l’extrem en jugada d’home de més (1-0). El Premià ha empatat de seguida amb un xut ben col·locat i la primera part ha acabat en taules (1-1).

El plantejament de la segona part ha estat el mateix, però una banqueta superpoblada ha permès fer múltiples canvis i mantenir el to físic mentre els del Maresme començaven a acumular cansament per l’alt ritme del partit. El Sant Andreu de seguida ha fet el 2-1 i el 3-1 amb dos contraatacs marca de la casa de Guiral, el segon amb una recuperació i assistència d’Aguilar d’autèntica delicatessen. El propi Aguilar ha pogut marcar en una contra semblant però el porter visitant, l’exandreuenc Sergi López, li ha aturat la pilota en una brillant acció d’u contra u. I per acabar de penalitzar, el Premià ha fet el 3-2 amb un xut ajustat al pal curt. En el darrer atac del parcial el treball de Núñez a la boia ha estat premiat amb una expulsió que l’equip ha transformat en gol en una acció que es comença a veure de forma habitual: assistència d’Aguilar des de l’extrem i palmeig de Cruz des del pal (4-2).

El tercer temps ha comportat el trencament total del partit. El Premià ha tingut la valentia de buscar la reducció de la diferència, però ha topat o bé amb Llordella o bé amb els bloquejos defensius. A diferència d’alguns partits de l’any passat, els andreuencs s’han mostrat molt eficaços en atac i això ha determinat la sort de l’encontre. Encabo ha provocat un penal des de la boia que Ginés ha transformat en el 5-2. Acte seguit Pastor ha culminat una brillant passada de Llano i ha fet el 6-2. Sense llençar la tovallola, el Premià ha fet el 6-3 amb un bon xut creuat al llarg. Però la piconadora andreuenca estava en marxa i res la podia aturar: Encabo ha fet lliscar la pilota al llarg per fer el 7-3, i de nou Pastor ha posat la pilota a l’escaire per acabar el parcial amb 8-3.

El darrer quart ha estat sobrer perquè els maresmencs no han pogut oposar resistència. Ha anat bé per repartir minuts i sumar gols. Peña n’ha fet dos de seguits, un des de la boia (9-3) i un altre amb un xut potent des de molt a prop (10-3). En el tram final, Belmonte ha aprofitat un contraatac per fer l’11-3 i finalment Aguilar ha rematat la feina fent el 12-3 amb un xut a l’escaire sense oposició.
Amb dues victòries sumades, l’equip visita la setmana vinent la piscina de l’Horta, en un duel que promet emocions fortes, com cada any.

Alineació: Rubén Llordella, Ramon Guiral, Ginés Alonso, Óscar Llano, Albert Encabo, Ander Pastor, Juanjo García, Javi Aguilar, Javi Belmonte, David Peña, Cristian Núñez, Marc Cruz, Vicenç Pascual, Leo Senosiain, Sergio Martínez, Carlos Gadea, Guillem Bonamusa, José María Ballesteros i JJ Aymerich.