Èxits dels nostres tennistes als campionats juvenils

Ja han començat els trofeus juvenils d’estiu de tennis amb resultats destacats de dos dels nostres esportistes. Per una banda en Dídac Jiménez s’ha proclamat Campió del Torneig Juvenil d’Estiu Circuit Wilson Pere Masip al CT Teià en categoria Infantil masculí 1. I per altra banda en Victor Medina ha assolit el sotscampionat en el torneig Júnior del CT Set-Ball.

En Dídac ha guanyat a Arnau Noguera 60 / 60, en 2a ronda a Jaume Casas per 40 / 53, a semifinals a Guillem Gàlvez 4/5(7) 4/2 5/3 i en la final al jugador del CT Barcino i cap de sèrie nº 1 Marc Sala per 42 / 41.

En Víctor arribava com a cap de sèrie 2 i va començar a segona ronda superant a Nestor Campillo 60/61 i a Miquel Seixas 62/61 a semifinals però a la final va cedir davant de Guillermo Martón, cap de sèrie 1.

Enhorabona als dos jugadors per la feina feta!