Activitats

Cursa de Sant Andreu:

socialcursaEl Club Natació Sant Andreu és l’organitzador principal de la cursa oficial del barri que se celebra durant la festa major (la primera setmana de desembre). El passat 2016, va arribar la ja la 38a edició assolint 1.250 inscrits. Aquesta cursa és cronometrada i puntuada a la lliga Championchips en la distància de cinc quilòmetres. A part, s’ofereixen tres recorreguts infantils. Aquest dia és molt especial pel barri de Sant Andreu i pel Club, doncs l’ambient esportiu i familiar s’ajunten desembocant en una festa divertida i satisfactòria per a tothom.

Pujada a Montserrat:

social_montserratEl darrer divendres de maig, coincidint amb la lluna plena, unes 200 persones surten del Club Natació Sant Andreu a les 19h amb una direcció: El Monestir de Montserrat. Dotze hores i seixanta quilòmetres després, els caminants arriben al cim. Aquesta aventura ha assolit ja la 35a edició consolidant-se com una de les excursions més famoses de la Ciutat Comtal.

Concurs de Cassoles:

socialpaellaCada vuit de desembre, tancant la Festa Major de Sant Andreu del Palomar, la instal·lació Fabra acull un concurs de cassoles d’arròs gegant. Els concursants es divideixen en grups i elaboren una paella que rebrà una puntuació de millor presentació, millor gust i millor disfressa del representant. D’aquesta manera, s’ajunten esportistes amb socis i tots junts “fem pinya”.

Sant Joan

450x246activitats_adults_aquatiquesLa revetlla de Sant Joan és la nit més esperada al Club Natació Sant Andreu ja que es reuneixen els socis al jardí del Fabra en una vetllada on acostuma haver música en directe, coca i ball. El bar organitza un menú per llepar-se els dits i torna a ser un dia on tots els integrants del CNSA fan pinya i gaudeixen d’una nit molt especial.

Altres

Els tres tombs, la cavalcada de reis, les havaneres, els campionats socials... en són només alguns exemples d’altres activitats que organitza la secció de La Social durant l’any.

 

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin