Centre d’estètica

logo.ros.DEFINITIU (1SEGUR) (1)ROS Beauty Consulting és el centre d’estètica dins de les instal·lacions del Club Natació Sant Andreu, fa 3 anys satisfactòriament portat por Rosa Ma. Martínez, esteticista amb més de 20 anys d’experiència en tractaments facials i corporals amb cosmètica avançada i aparatologia d’última generació.

A més a més col·labora en l’AECC (Associació Espanyola Contra el Càncer) com a voluntària i especialista en estètica oncològica gràcies a la Fundació Ricardo Fisas de Natura Bissé.   

Molt agraïda amb la gran acceptació per part dels socis del Club.

I com sempre cuidant els seus clients durant els tractaments amb totes les mesures d’higiene i seguretat establertes pel Govern per la covid-19.

Té un tracte personalitzat i protocols de bellesa de marques reconegudes i també realitzats per ella mateixa, que han sigut publicats en alguna revista a nivell nacional.

Per veure tot el que ofereix ROS fes click aquí

Perquè és important cuidar-nos, protegir la nostra pell i relaxar-nos, que millor que gaudint d’un tractament facial o corporal  personalitzat o un bon massatge.  

Vine i gaudeix d’un moment de bellesa i benestar.

S’atendrà amb cita prèvia.

De dilluns a divendres.

De 10:00 a 20:00 hores

*Fora d’horari amb hores convingudes.

¿QUIN  TRACTAMENT DE BELLESA NECESSITO PER A LA MEVA PELL ?

És una pregunta que sovint ens fem… La nostra pell ha de fer front a diversos factors com les arrugues, deshidratació, envelliment prematur, etc., a causa de la pol·lució, el sol, estrès, estil de vida,etc.

Per això és important acudir a la nostra esteticista i seguir un pla personalitzat de bellesa tant al centre d’estètica com a casa i d’aquesta manera anar millorant i mantenint l’equilibri i benestar de la nostra pell.

Reserva hora i et farem un diagnòstic gratuït.

Tl. 640 21 31 87

Promocions:

TRACTAMENT D’ULLS

Rejovenidor global del contorn d’ulls:

Repara Reafirma Descongestiona Redensifica Alisa les arrugues Anti fatiga

1 sessió: 45€

4 sessions: 160€

Cames cansades?… Vine i gaudeix d’un moment de relaxació i benestar amb la pressoteràpia:

Millora de la circulació sanguínia
Relaxa la musculatura i alleuja les cames cansades
Evita lesions esportives
Reducció de volum
Prevenció de varius i cel·lulitis
Ajuda a eliminar líquids, toxines i greix.

PROMOCIÓ PRESSOTERÀPIA:
1 sessió: 25€
Bono de 4 sessions + 2 de regal : 99€

Gaudeix del sol rejovenint la teva pell !
Els nostres solars compten amb el sistema TOTAL PROTECT, una combinació de filtres solars de nova generació i d’ampli espectre global i eficaç enfront de les radiacions UVA, UVB i IR.
Protegeix i cuida la teva pell com mai amb aquesta extraordinària col·lecció: acció antiedat, textures sublims de ràpida absorció i aromes que et captivaran.
PROMOCIÓ:
Per la compra de 2 productes de la col·lecció, emporta’t un preciós i exclusiu necesser Casmara de REGAL.