Cap a semis!

bonaEl primer equip de waterpolo masculí ha superat amb nota els quarts de final de la 31a Copa del Rei. Els jugadors de Dani Ballart s’han enfrontat amb el CE Mediterrani en un partit més que emocionant a la piscina de Can Llong, a Sabadell, el qual ha desembocat en un resultat optimista pel conjunt andreuenc de 10-12, després de la eufòrica i pressionada tanda de penals. El partit ha començat amb el nerviosisme i l’ajustament que es preveia. Els dos conjunts, reforçant molt la defensa però justos en atac, han arribat al final del primer quart en 2-1. El segon període s’ha jugat amb la mateixa tònica i una intensitat encara més accentuada arribant al descans en un obert i desconcertant 3-3 .

A partir de l’equador, el partit s’ha endurit encara més i les faltes xiulades pels àrbitres a ambdós equips han estat criticades pel públic. Tanmateix, arribaven al tercer quart sense canvis: en empat a 5. El darrer període, que havia de ser el definitiu no ho estat degut a un altre empat del derbi barceloní. El marcador reflectia l’exagerada emoció viscuda a la piscina Carles Ibars, a les instal·lacions del CN Sabadell: Un 7-7 no definia el semifinalista de la Copa.

Ha estat en els penals quan el Sant Andreu ha sabut suportar millor la pressió, sense fallar cap ocasió. Els de Sants, en canvi, han deixat escapar la definitiva oportunitat. Un petit error deixava fora a un dels dos col·lectius barcelonins, i ha estat el Mediterrani qui ha pagat el preu de perdre al darrer minut.

Per tant, el Club Natació Sant Andreu demà disputarà la semifinal de la Copa del Rei davant del local CN Sabadell. A les 13.00h a la piscina de Can Llong, els jugadors de Dani Ballart es tiraran a l’aigua amb la mateixa actitud que avui: una mentalitat ambiciosa, optimista i guanyadora. Esperem a tota l’afició andreuenca que animi a aquest equip de campions per a fer el seu somni realitat: disputar la gran final de la Copa del Rei. (Pels que no hi pugueu ser, es retransmetrà el partit en directe a Esport 3 i Teledeporte).