Brutal partit dels màsters!

Water Polo Clipart

CAMPIONAT DE CATALUNYA MÀSTER, JORNADA 13

CN SANT ANDREU 13 – CN ATLÈTIC BARCELONETA 5

El Sant Andreu ha recuperat el sabor de la victòria aquesta nit en desfer-se amb comoditat del Barceloneta, cuer de la taula, en partit corresponent a la lliga màster.

El partit ha començat amb un Sant Andreu potent i sense massa contemplacions. Marcant el ritme del partit i amb bona col·locació defensiva, l’equip ha marcat territori i ha fet un primer parcial que ha estat pràcticament definitiu. Guiral ha obert el marcador culminant una contra a passada de Guzmán (1-0). A partir d’aquí els gols han anat caient de forma consecutiva: Belmonte ha et el 2-0, Guiral ha repetit per posar el 3-0, Núñez ha fet el 4-0 i de nou Belmonte ha marcat el 5-0. En la darrera acció de la part els mariners han trobat forat i han pogut fer el 5-1 amb que s’ha arribat el primer descans.

Amb el partit encarrilat hi ha hagut minuts per a tothom. El segon temps no ha estat tan visual de cara a porteria, tot i que Encabo ha marcat només començar (6-1). De fet el Sant Andreu s’ha arronsat en atac, penal fallat inclòs, i el Barceloneta ha començat a situar-se una mica millor. Guzmán ha desbaratat un parell d’ocasions amb xut llunyà, però tot i això els visitants han fet dos gols des de la boia que han fet pujar el 6-3 al tantejador, i així s’ha arribat a la mitja part.

En el tercer quart els nostres han seguit portant la iniciativa però tampoc han trobat la porteria amb facilitat. Belmonte ha fet el 7-3 palmejant un home de més, i després ell mateix ha fet el 8-3 de penal. Un gol mariner abans del final de la part ha servit per arribar amb 8-4 al darrer temps.

En aquest darrer parcial el Barceloneta no ha pogut aguantar el ritme físic del Sant Andreu, que ha jugat bàsicament a partir de contraatacs, confiant en l’eficàcia de Guzmán al darrera, i ha tornat a fer cinc gols com al primer temps. Guiral ha marcat dos gols seguits en dues contres netes (9-4 i 10-4). A continuació Cruz ha marcat des del pal en home de més aprofitant una brillant assistència d’Aguilar (11-4). Els atacs visitants han tingut premi amb l’11-5, però el partit encara ha permès veure dos gols més del Sant Andreu, tots dos obra de Martínez, també a la contra (12-5 i 13-5), que han servit per tancar el marcador definitivament.

La setmana vinent l’equip té un complicadíssim desplaçament a Molins de Rei, per enfrontar-se als locals, que enguany han tornat a la competició després d’unes quantes temporades d’absència, i que es troben al grup capdavanter de la taula lluitant per una de les sis primeres places juntament amb els nostres.

Alineació: Marcos Guzmán, Ramon Guiral, Ginés Alonso, Javi Belmonte, Cristian Núñez, Vicenç PascualJuanjo Garcia, Carlos Gadea, Leo SenosiainJavi Aguilar, Albert Encabo, Marc CruzSergio Martínez, David Peña, José María BallesterosJJ Aymerich.