Bona Copa del Rei, però sense final

2nEl waterpolo masculí ha lluitat fins al darrer instant la semifinal de la Copa del Rei, però no ha estat suficient per assolir la classificació a la gran final. El local Club Natació Sabadell, recolzat pel públic, ha estat més encertat en atac, la tàctica infal·lible per acabar en un dur resultat de 9-5.

Els de Dani Ballart, tanmateix, han anat a per totes des del primer xiulet dels àrbitres a la piscina Carles Ibars. Al primer quart, els dos clubs que disputaven la segona semifinal han arribat en un emocionant 4 – 2 en un encontre que es mostrava molt igualat. Però en el segon quart els vallesans han endurit l’atac, aprofitant qualsevol jugada per intentar marcar gol. Algunes errades i algunes encertades, però els nostres andreuencs només han pogut fer un gol mentre els locals en llençaven  3. Amb 7-3 a la meitat, era complicat tergiversar el partit.

Amb la mateixa tònica s’ha viscut la resta del partit. Els barcelonins no han abaixat els braços en cap moment però els sabadellencs han optat per cohesionar la defensa esgotant als jugadors del CNSA a cada intent de gol. Tancaven el tercer període en 9 – 3 però, seguint la filosofia del Dani Ballart, rendir-se no era una opció. Així doncs, els visitants han marcat dos gols més que els ha servit per retallar distàncies i lluir la qualitat dels seus jugadors. Amb un resultat definitiu de 9 – 5, el Club Natació Sant Andreu no podrà disputar de la final.

La feina d’aquest equip ha estat impressionant. S’ha vist una millora espectacular dels andreuencs enfrontant-se entre els millors col·lectius d’Espanya en un joc de “tu a tu”. El CNSA està creixent partit a partit, entrenament a entrenament. Els tècnics i els jugadors tenen molt clar que el futur és a les seves mans, però el camí no és sempre tan ràpid.