Els alevins, 3rs de Catalunya!

WhatsApp Image 2018-02-25 at 20.01.37Diumenge – Tercer dia

L’equip aleví s’ha proclamat tercer de Catalunya en la classificació general!

Pel que fa a l’àmbit individual, l’Iker Barrera es va proclamar campió de Catalunya en 200 lliures i tercer en 100 esquena. La Sandra Roda també va guanyar l’or en 100 esquena i el David Mellado va ser tercer en 100 papallona. El quartet que va disputar el relleu de 4×100 estils es va proclamar campió català i el relleu de 100,75, 50 i 25 va ser subcampió.

L’esforç dels nedadors i nedadores del CN Sant Andreu ha tingut la seva recompensa. Felicitats cracks. A seguir sumant!

Dissabte – segon diaIMG-20180224-WA0000

A la segona jornada del Campionat de Catalunya Aleví els nedadors han assolit més títols i moltes més marques personals. A part de la progressió evident de tot l’equip en la majoria de les proves, el quartet del 4x100ll masculí s’ha proclamat campió de Catalunya, l’Iker Barrera campió en 100 lliures i el Pol Aguilera subcampió en 200 esquena.
Demà serà el darrer dia. A tope!

IMG-20180224-WA0009

IMG-20180224-WA0007

28058614_1660533180678623_642400715000356425_nDivendres – 1r dia

Els nedadors alevins han estrenat el Campionat de Catalunya amb bones sensacions, ja que s’han proclamat campions de Catalunya en 8×50 lliures. Tots els participants han lluït un relleu fantàstic en el qual l’han disputat amb motivació i picardia, el que els ha portat a clavar totes les sortides-arribades i a nedar amb explosivitat.

Aquest no ha estat l’única medalla per part de l’equipàs de Carlos Peña i Judith Tarracó, sinó que s’han assolit dues medalles més:  el Pol Aguilera ha guanyat l’or en 100 braça i en 200 estils en el mateix dia.

Felicitats campions! Demà més i millor!

#SomSantAndreu

28167646_1660533400678601_3331294543007575147_n

Prèvia

alevins1Els nedadors de la categoria aleví disputen durant divendres 23, dissabte 24 i diumenge 25 de febrer el Campionat de Catalunya d’Hivern de la seva categoria. El Campionat tindrà un format de contrarellotge i se celebrarà al CN Minorisa, a Manresa.

Els esportistes entrenats per Carlos Peña i Judit Tarracó estan preparadíssims per assolir aquesta fita tan esperada, ja que estan lluint una temporada excel·lent i han brillat a totes les competicions disputades fins enguany. Ara és el moment de demostrar tot el que han entrenat i deixar-se la pell per estar a dalt de tot.