Espectacular triomf dels màsters

masters

CAMPIONAT DE CATALUNYA MÀSTER, JORNADA 16

CN L’HOSPITALET 3 – CN SANT ANDREU 13

El Sant Andreu ha obtingut avui una de les victòries més clares de la temporada en el dia en què menys s’esperava aquest desenllaç.

Mai en els enfrontaments directes amb L’Hospitalet hi havia hagut una diferència tan gran pel que fa al marcador. Els locals han acusat en excés les nombroses baixes i no han pogut plantar cara a un Sant Andreu, tot s’ha de dir, que ho ha fet pràcticament tot bé.
El partit ha començat de la millor manera possible. Guzmán ha ocupat la porteria en absència de Llordella i ben aviat ha demostrat que no tenia cap intenció de contribuir a la igualtat en el joc. Les dues primeres aturades han estat de mèrit i això només ha estat un avís de cara al que ha vingut després. Mentrestant, l’atac rutllava i Guiral ha assistit Llano perquè aquest posés la pilota a l’escaire per inaugurar el tantejador (0-1). Un contraatac per banda dreta ha acabat amb gol de Cruz a l’angle llarg (0-2). Els atacs visitants han acabat gairebé sempre a la boia, on Guiral no ha donat opció. Llano de nou ha vist porteria en una acció col·lectiva (0-3), i abans del primer descans Encabo ha pogut marcar des de la boia en una jugada espectacular en què ell mateix s’ha preparat la pilota per poder-la palmejar (0-4).
La tònica del partit estava clara i el segon temps no ha mostrat intenció de canvi. L’Hospi no li ha perdut la cara al partit i ho ha intentat de totes les maneres possibles, però Guzmán i els pals han desbaratat tots els intents locals de reduir les deferències. Lluny d’això, l’atac andreuenc ha seguit funcionant com una màquina perfecta. Díaz ha fet el 0-5 amb un xut potent i ajustat. Martínez s’ha plantat sol davant del porter i ha fet pal i gol per marcar el 0-6. Un contraatac tirat per la banda dreta l’ha culminat Guiral fent el 0-7, i encara hi ha hagut temps per un darrer gol, amb assistència d’Encabo al segon pal on Martínez de nou ha rematat a plaer per fer el 0-8.
En aquestes alçades del partit tot semblava dat i beneït, però encara quedaven dues parts per jugar i era evident que no es podia mantenir el mateix nivell d’eficàcia ni en atac ni en defensa. Amb la victòria assegurada, el Sant Andreu ha mirat de seguir sortint a la contra i així han arribat noves ocasions. En una acció interior sobre Díaz hi ha hagut expulsió a favor que Peña ha transformat en el 0-9. Poc després ha arribat el primer gol local amb un bon llançament exterior ajustat al pal que Guzmán no ha pogut aturar (1-9). En la jugada següent, Díaz ha rebut a l’arc amb avantatge i ha fet l’1-10 amb un gran xut a l’escaire esquerre. A partir d’aquí el més destacat han estat les aturades de Guzmán, que ha hagut d’intervenir força perquè l’Hospi ha jugat menys per dins i s’ha prodigat més en el llançament exterior.
El darrer quart ha servit per tancar el matx amb eficiència i tranquil·litat. Encabo ha provocat un penal que ha transformat Gadea amb veterania (1-11). Encabo ha marcat l’1-12 abans que els locals veiessin porteria, ara sí, en dues accions consecutives, una en home de més (2-12) i una altra en un contraatac acabat amb solvència (3-12). Encara hi ha hagut temps, però, per un darrer gol andreuenc de la mà de Martínez que ha obtingut així el seu segon hattrick de la temporada (3-13).
El dijous vinent l’equip rebrà l’Atlètic-Barceloneta a Sant Andreu en un partit en què jugarà com a visitant per manca d’instal·lació dels mariners. A l’anada es va suar tinta per guanyar en un final d’infart (7-6).

Alineació: Marcos Guzmán, Ramon Guiral, Óscar Llano, Marc Cruz, Juanjo García, Jordi Díaz, Albert Encabo, Ginés Alonso, Sergio Martínez, Leo Senosiain, Carlos Gadea, David Peña i JJ Aymerich.